Over InFiXs

De persoon achter InFiXs Accountants is Richard Flapper. Richard is van huis uit bedrijfseconoom en registeraccountant. Richard heeft een ruime ervaring met productiebedrijven, handelsbedrijven, zakelijke dienstverlening en stichtingen en verenigingen. Naast ondernemer is Richard ook freelance docent auditing en externe verslaggeving. Via de LinkedIn button onderaan de pagina kunt u meer te weten komen over zijn persoonlijke ervaringen en interesses.

Een InFiX is afkomstig uit de taalkunde. Een infix is een teken dat wordt ingevoegd in een woord, een woord dat wordt ingevoegd in een record, een record in een bestand, enz. om aldus een nieuwe betekenis te vormen. Deze nieuwe betekenis is afgeleid van die waar het infix aan is toegevoegd. InFiXs Accountants wil op interimbasis de problemen aanpakken en 'fixen'. Hierbij zijn wij dé verbindende factor tussen de financiële administratie en de ondernemer. Dankzij onze ervaring kunnen wij helpen om het overzicht te bewaren en de grote lijnen te zien. Net als de meeuw in ons logo zullen wij belangrijke details hierbij niet uit het oog verliezen.

InFiXs Accountants staat voor Interim, Informatie , Financieel, Fiscaal en Xtra's . Deze extra's vindt u onder andere terug in onze persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij uw bedrijf en mensen.

Vrijblijvende offerte?

Meer weten?

Heldere facturering

InFiXs Accountants hecht veel waarde aan duidelijkheid en transparantie in de samenwerking. Wij werken veelal op basis van vooraf overeengekomen maandbedragen. Als er aanvullend werk nodig is, dan maken wij vooraf duidelijke afspraken. Op deze manier zijn ook onze kosten voor u goed beheersbaar en worden vervelende verassingen achteraf voorkomen.Contact

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw bedrijf en de toekomst? Heeft u behoefte aan een second opinion? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op:

Richard Flapper

T: 06-102 43 686
rflapper@infixs.nl .